Afellay blinkt eindelijk weer eens uit: "Het is een droom"

17 september 2014, 13:12

Ibrahim Afellay werd jarenlang geteisterd door blessures, waardoor hij de afgelopen jaren niet echt een rol van betekenis kon spelen op de internationale finale. Dinsdagavond deed hij weer eens van zich spreken. En hoe: in het eerste duel in de groepsfase van de Champions League won hij met Olympiakos niet alleen met 3-2 van Atlético Madrid, hij maakte ook een doelpunt en leverde een assist.

"Ik had niet verwacht dat het zou mooi zo lopen, toen ik naar Olympiakos ging", zegt Afellay op de officiële clubsite van de Griekse club. "We waren de betere ploeg tegen Atlético, we speelden goed voetbal. Het is een droom die uitkomt", aldus de oud-PSV'er, die onder de indruk was van de sfeer in het stadion van de Griekse kampioen. "Ik had al positieve dingen over het publiek van Olympiakos gehoord, maar dat was echt ongekend. Ze steunden ons de volle negentig minuten. Dat heeft ons geholpen."

Afellay wil ervoor waken dat er niet alleen maar euforie heerst bij zijn nieuwe werkgever: "We moeten het van wedstrijd tot wedstrijd bekijken. We zijn erg blij met deze wedstrijd, maar we moeten realistisch blijven", aldus de middenvelder, die op zijn plek is bij Olympiakos: "Ik ben blij met het team, de mensen gaan erg goed met mij om."

Zich bij de Griekse club in de kijker spelen, dat is waar het voor Afellay om draait: "Ik probeer alles te geven en dan zullen we vervolgens zien wat er in de toekomst zal gebeuren", aldus de middenvelder, die door Olympiakos gehuurd wordt van FC Barcelona.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen