'Balotelli doneert som van vijf cijfers aan hondenasiel'

18 september 2014, 16:22

Mario Balotelli is weer eens in het nieuws gekomen door iets wat niet met voetbal te maken heeft. Niet vanwege een bedenkelijk incident, maar vanwege een genereus gebaar. De flamboyante zomeraanwinst van Liverpool heeft een bedrag van vijf cijfers overgemaakt aan het Manchester Dogs' Home, een hondenasiel waar vorige week zestig honden stierven na een grote brand. Dat meldt het Manchester Evening News.

De Italiaans international toonde zich al eerder een hondenvriend. Toen hij bij Manchester City onder contract stond was hij actief als een vrijwilliger, die met regelmaat honden uitliet. Zijn eigen huisdier bleef destijds in Italië achter. Ook met het doneren van geld heeft Balotelli de nodige ervaring. Onder meer bezoekers van een tankstation en zwervers zouden in het verleden een som van de spits hebben ontvangen.

Jane Smith, woordvoerster van het hondenasiel, heeft de donatie van Balotelli overigens niet echt bevestigd. "Het zou natuurlijk wel kunnen, omdat Mario zo'n grote hondenliefhebber is."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen