Basisplaats lonkt voor De Leeuw: "Het laten zien"

19 september 2014, 14:43

FC Groningen trad dit seizoen tijdens haar vijf competitiewedstrijden aan in dezelfde basisopstelling, maar trainer Erwin van de Looi met wegens de schorsing van Rasmus Lindgren één wijzing doorvoeren. Michael de Leeuw, die vaak furore maakt als invaller, lijkt zich op te kunnen maken voor een basisplaats tegen FC Utrecht (uit).

"De laatste keer dat ik in de basis stond, was in de thuiswedstrijd tegen Cambuur van vorig seizoen", zegt De Leeuw op de website van zijn werkgever. Hij maakte dit seizoen drie doelpunten als invaller, maar zijn reserverol knaagt wel aan hem. "Ik hoop dat ik het zondag vanaf het begin kan laten zien zodat ik vaker in de basis kom te staan. Het is niet zo dat de wedstrijd van zondag extra druk met zich meebrengt, maar je weet wel dat er met een vergrootglas naar je wordt gekeken."

De aanloop naar de wedstrijd van komend weekend is anders voor De Leeuw, zo geeft hij aan: "We moeten zorgen dat we er goed druk op krijgen en ik moet sterk zijn aan de bal. Wanneer we in het strafschopgebied van de tegenstander zijn, moeten we de kansen afmaken. Ik zal mezelf niet zomaar voorbij gaan lopen om me te bewijzen en gewoon net als anders mijn uiterste best doen voor het team."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen