City ontvangt Chelsea: "Verschil niet groter laten worden"

20 september 2014, 16:30

Het seizoen is nog maar net begonnen in Engeland, maar Manchester City kan na vijf wedstrijden al acht punten achterstand hebben op koploper Chelsea. Dat is het geval als de kampioen morgen (zondag) verliest in eigen huis van de Londenaren. Trainer Manuel Pellegrini beseft dat een nederlaag zeer slecht nieuws zou betekenen voor zijn ploeg.

"Ik probeer altijd van het positieve uit te gaan, dus ik hoop dat we niet verliezen en niet op een grote achterstand komen", zegt Pellegrini tegen Sky Sports. City verloor woensdag van Bayern München en speelde zaterdag op bezoek bij Arsenal gelijk. "Ik denk dat we pech hadden", zegt de Chileen. "Tegen Arsenal verdienden we de zege, maar het is niet gebeurd. We moeten zorgen dat we de volgende wedstrijd wel winnen."

Pellegrini staat zondag dus tegenover José Mourinho, met wie hij in het verleden meermaals in de clinch lag. "Het is niets belangrijks", reageert Pellegrini. "Elke keer vragen jullie hetzelfde als ik tegen Mourinho speel. Ik heb geen probleem met hem. We coachen op verschillende manieren, meer niet."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen