Negental Schalke pakt punt, Bayern en HSV remiseren

20 september 2014, 17:27   Bijgewerkt: 20 september 2014, 17:37

Schalke 04 en Eintracht Frankfurt hebben na een enerverend duel de punten gedeeld. In Gelsenkirchen eindigde de wedstrijd in 2-2. De thuisploeg eindigde het duel met negen man, de bezoekers kregen in de slotfase ook een rode kaart. Bayern München heeft averij opgelopen. De kampioen wist niet af te rekenen met Hamburger SV: 0-0.

Schalke heeft door de remise nu twee punten uit vier duels. Een niet al te beste start dus voor de ploeg van Klaas-Jan Huntelaar, al had het nog slechter kunnen zijn. Tegen Frankfurt stond de equipe na 25 minuten namelijk al met 0-2 achter. Voor de bezoekers scoorden Alexander Meier en Marco Russ.

Kort voor rust zorgde Eric Choupo-Moting vanaf de strafschopstip voor de aansluitingstreffer, waarna de jarige Julian Draxler na vijftig minuten de gelijkmaker aantekende. Aangever was Choupo-Moting. Gescoord werd er daarna niet meer, kaarten werden wel uitgedeeld. Kevin-Prince Boateng kreeg na een uur zijn tweede gele te zien, tien minuten later kreeg ook Draxler rood. Ook Frankfurt maakte het duel niet met elf man af, Slobodan Medojovic moest ook vroegtijdig vertrekken.

Ook Bayern München wist op de vierde speeldag van de Bundesliga niet te winnen. Op bezoek bij HSV werd er door beide teams niet gescoord. Opvallend, aangezien Bayern de laatste vijf duels ruim had gewonnen van HSV. De kampioen trad aan zonder Arjen Robben. De aanvaller had een basisplaats, maar moest bij de warming-up toch geblesseerd afhaken.

Paul Verhaegh beleefde met FC Augsburg een prima middag, de verdediger won met zijn team thuis met 4-2 van Werder Bremen. De international scoorde één keer. Tim Matavz besliste het duel, de aanvaller maakte in de slotminuut de laatste treffer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen