Schreuder: "Deze lijn voor eigen supporters doortrekken"

Ger
26 september 2014, 16:42

Trainer Alfred Schreuder wil met FC Twente ook tegen FC Utrecht het goede gevoel vasthouden. De Tukkers steken de laatste tijd prima in vorm en dat moet in de eigen Grolsch Veste zondagmiddag een passend vervolg krijgen.

"FC Utrecht heeft dit seizoen bewezen niet alleen in eigen huis aanvallend voetbal te willen spelen. Utrecht probeert ook in uitwedstrijden druk naar voren te zetten", aldus Schreuder op de website van FC Twente. "We moeten zorgen dat we zondag dezelfde goede instelling tonen als in onze laatste wedstrijden. Ook nu moeten we geconcentreerd zijn en de dingen die we doen moeten honderd procent zijn."

Met zijn elftal won Schreuder de afgelopen drie duels. "Die lijn willen we zondag voor onze eigen supporters doortrekken. Ons aanvalsspel ziet er de laatste wedstrijden beter uit en dat is een goed teken. We hebben respect voor de tegenstander, maar gaan ook deze wedstrijd uit van onze eigen krachten." De geblesseerden Kasper Kusk en Renato Tapia zijn nog afwezig tegen FC Utrecht.

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen