Wijnaldum: "Waarschijnlijk te makkelijk over gedacht"

Ger
29 september 2014, 10:45

De spelers van PSV lieten zich in de uitwedstrijd tegen sc Heerenveen zondag het kaas van hun brood eten. Hoewel de Friezen lang met een man minder spelen, wist de Eindhovense ploeg niet te profiteren. Uiteindelijk slikte PSV na de pauze ook een rode kaart én een 1-0 nederlaag.

"We zijn niet scherp aan de wedstrijd begonnen. Daarmee hebben we Heerenveen het gevoel gegeven dat er iets te halen viel. Waarschijnlijk hebben we er te makkelijk over gedacht", komt aanvoerder Georginio Wijnaldum tegenover FCUpdate.nl tot een opmerkelijke conclusie. "Ik heb nauwelijks strijd in ons elftal gezien en dat moet je altijd leveren. We hebben het gewoon niet goed gedaan. Ik kan dan ook niets positiefs uit deze wedstrijd halen."

PSV kreeg na ruim een half uur nog wel een reddingsboei toegeworpen, toen Stefano Marzo bij Heerenveen met rood moest vertrekken na een overtreding op Florian Jozefzoon. Ook met een numeriek overwicht bleven de Eindhovenaren echter kwakkelen. "Met elf tegen tien moet je het uitspelen, zo simpel is het. Maar we bleven hetzelfde doen", verzucht Wijnaldum. "En dan komen wij uiteindelijk zelfs ook nog met een man minder te staan. Heel vervelend."

"De trainer was heel boos. Vooral omdat hij ons voor de wedstrijd al waarschuwde dat het lastig ging worden", zegt Wijnaldum. Op de ranglijst heeft PSV door de nederlaag geen voorsprong meer op de directe achtervolgers. Ajax en PEC Zwolle hebben nu evenveel punten. "Maar dat is meer iets voor de media om daarmee bezig te zijn", aldus Wijnaldum. "Wij blijven rustig."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen