PSV in eigen huis maatje te groot voor Excelsior

Ger
5 oktober 2014, 14:40   Bijgewerkt: 5 oktober 2014, 15:54

PSV heeft zondagmiddag uitstekende zaken gedaan in de strijd om de koppositie. In het Philips Stadion had de thuisploeg weinig te duchten van Excelsior: 3-0. Adam Maher, Luciano Narsingh en Jürgen Locadia bezorgden hun ploeg de verdiende overwinning. Door een rode kaart voor Jeffrey Bruma speelden de Eindhovenaren een half uur met een man minder, maar toen was de wedstrijd al lang en breed beslist. PSV staat nu drie punten los en kan vanmiddag op het gemakje toekijken hoe de concurrentie het ervan af gaat brengen.

De thuisploeg begon de wedstrijd als lijstaanvoerder, maar Phillip Cocu zal er vooraf niet helemaal gerust op zijn geweest. PSV wist twee duels op rij het net niet te vinden en beleefde met minimale nederlagen tegen sc Heerenveen en Dinamo Moskou een vervelende week. Ook het vroege aanvangstijdstip was een doorn in het oog van Cocu. Maar PSV oogde allerminst vermoeid en de Eindhovenaren lieten tegen Excelsior zien dat ze het scoren nog niet verleerd zijn.

Op slag van rust kregen de bezoekers een tweede tik te verwerken toen Narsingh op aangeven van Locadia de bal eenvoudig binnen kon lopen. Na de pauze ging de thuisploeg door met waar het gebleven was. Excelsior kwam niet onder de druk uit en Locadia gooide al vroeg in de tweede helft de wedstrijd definitief in het slot. Coutinho kon een inzet van Jozefzoon nog keren, maar Locadia stond op de juiste plaats om de bal met zijn lichaam tegen de touwen te werken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen