Zorgeloos van de Eredivisie naar de Premier League?

20 oktober 2014, 12:33

Ze komen er weer aan, de donkere dagen van het jaar. De herfst is inmiddels aangebroken, de winter nadert snel. En daarmee ook de winterstop in de Eredivisie, een onderbreking van het seizoen die voor voetballiefhebbers altijd veel te lang duurt.

In de Eredivisie wordt dit seizoen doorgevoetbald tot zondag 21 december, een maand of twee is er dus nog volop voetbal op de televisie te zien. PSV is de koploper, maar speelt in de laatste weken van dit jaar nog tegen onder meer Feyenoord en FC Twente. Om winterkampioen te worden, en als nummer één het nieuwe jaar in te gaan, moet de ploeg uit Eindhoven dus vol aan de bak. Op 30 november is PSV-Feyenoord, twee weken later PSV-FC Twente. Maar dan?

Daarna is het stil, in de Eredivisie althans. In het buitenland niet, daar voetbalt men gewoon door. In de Engelse Premier League is de periode rond de feestdagen misschien wel de mooiste tijd van het seizoen. Op 26 december, Tweede Kerstdag, speelt het Manchester United van Louis van Gaal, Daley Blind en Robin van Persie tegen Newcastle United, met onder meer Siem de Jong, Vurnon Anita, Daryl Janmaat en Tim Krul. Twee dagen later speelt het Southampton van Ronald Koeman tegen Chelsea, op nieuwjaarsdag is de derby tussen Tottenham Hotspur en Chelsea.

Haal de borrelnootjes en de drankjes dus alvast maar in huis en nodig vrienden, die ook van voetbal houden, uit. Want waar er ook gevoetbald wordt, in de Eredivisie of de Premier League, je kan alles live kijken. De Eredivisie bij FOX Sports Eredivisie, de Premier League bij FOX Sports Internationaal. Wil jij niets missen van de laatste maand van de Eredivisie tot de winterstop en daarna overstappen naar de Premier League maar heb je geen zin om dan meteen aan een lang en duur abonnement vast te zitten? Dan is Vodafone Thuis je op het lijf geschreven.

Iedereen die wel eens een abonnement voor internet, televisie of vaste telefonie heeft afgesloten, kent het principe: er kan heel veel, maar alleen in vastgestelde pakketten. Of je nu veel of weinig gebruik maakt van je internet, een hoge of lage snelheid nodig hebt en veel of weinig gebruik wil maken van die ene betaalzender op je televisie: de prijs is hetzelfde. Alles gaat in alles-in-1 pakketten, waardoor je in praktijk altijd betaalt voor iets waar je niet op zit te wachten.

Met Vodafone Thuis krijg je eindelijk de regie in eigen hand. Wil je een abonnement op FOX Sports voor het laatste maandje eredivisievoetbal tot de winterstop en dan overstappen naar de Premier League, dat kan dat. Geen maandenlange opzegtermijnen, geen kleine lettertjes. Je kan iedere maand een zender activeren of deactiveren, zonder extra kosten. Zorgeloos kijken en kiezen dus.

Hetzelfde geldt voor je pakket voor internet en telefonie. Jij kiest het product dat bij jou past. Wil je even wat sneller internet? Dat kan, en met hetzelfde gemak is de snelheid een maand later weer teruggezet. Gratis up- en downgraden heet dat, uniek bij Vodafone Thuis.

En wil je partner tijdens PSV-Feyenoord of Tottenham-Chelsea eigenlijk iets anders kijken? Ook dat is geen probleem. De TV-app is te installeren op drie apparaten. Dus terwijl de één op de bank kijkt naar het voetbal kijkt, kan de ander naar zijn favoriete film of serie kijken. Iedereen blij.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen