Cocu: "PSV moet leren van bepaalde situaties"

Ger
24 oktober 2014, 15:14

PSV wil zich zondag in de uitwedstrijd tegen FC Utrecht revancheren voor een tegenvallend resultaat in de Europa League. De Eindhovense formatie verspeelde donderdag tegen Panathinaikos twee punten door in de slotfase de 1-1 toe te staan.

"Gisteravond had ik een kater van de wedstrijd, maar vandaag hebben we de beelden geanalyseerd en teruggekeken om te zorgen dat we leren van de laatste twintig minuten. We zijn heel kritisch naar elkaar, maar dat wil niet zeggen dat we ontevreden zijn over de gehele wedstrijd", zegt trainer Phillip Cocu op de website van PSV. "We moeten alleen leren van bepaalde situaties."

In de Eredivisie boekte PSV in de laatste twee duels ruime overwinningen. Cocu hoopt dat zijn ploeg die serie zondag een passend vervolg gaat geven. "FC Utrecht laat iedere wedstrijd zien dat ze met veel enthousiasme en flair spelen. Ze spelen goed combinatiespel. Wij zullen ons eigen spel blijven spelen", stelt Cocu. "We moeten blijven doen waar we goed in zijn."

De oud-international krijgt onderhand steeds meer keuzes tot zijn beschikking. Naast de terugkeer van Memphis Depay lijkt ook aanvoerder Georginio Wijnaldum weer inzetbaar. "Als hij geen terugslag krijgt en morgen weer mee kan trainen, kan hij ook aansluiten bij de wedstrijdselectie", geeft Cocu aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen