Heracles treft Willem II: "Het is weer een examen"

24 oktober 2014, 17:00

Heracles Almelo heeft de stijgende lijn te pakken. Nadat de Heraclieden in het eigen Polman Stadion de vloer aanveegden met NAC Breda (6-1), wisten ze vorige week in De Kuip bijna een punt uit vuur te slepen tegen Feyenoord (2-1). Ondertussen staan de Tukkers nog altijd op de laatste plaats in de Eredivisie, met drie punten uit negen wedstrijden. Zaterdag ontvangt Heracles Willem II in Almelo.

"Het is weer een examen morgen", blikt coach John Stegeman op de clubsite vooruit op het duel met de Tricolores. "We kunnen drie punten halen en daar gaan we keihard ons best voor doen. We leven van wedstrijd naar wedstrijd en op dit moment is die tegen Willem II het allerbelangrijkst", aldus de opvolger van de ontslagen Jan de Jonge.

Stegeman is onder de indruk van te Tilburgse opponent: "Willem II doet het dit jaar goed. Ik heb ze een aantal keren dien voetballen en ze hebben en heel aardige ploeg. De manier waarop ze het doen is een groot compliment voor die ploeg", aldus de trainer, die het moet stellen zonder de geblesseerde Dario Vujicevic (voet), Rick Hemmink (knie), Bram Castro (bovenbeen) en Bart Schenkeveld (niet wedstrijdfit).  Mark Engberink en Simon Cziommer zijn er wel weer bij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen