VVV en RKC bloedeloos gelijk, MVV dankt Brouwers

25 oktober 2014, 21:46

VVV Venlo en RKC Waalwijk hebben de toeschouwers in Stadion De Koel zaterdag geen spektakel kunnen bieden. De onderlinge ontmoeting eindigde in een bloedeloze 0-0.

RKC Waalwijk leek voor een punt naar Venlo te zijn gekomen, aangezien het weinig aanvallende intenties toonde. VVV wist daar nauwelijks iets tegenover te stellen. In de slotfase gingen de punten nog bijna mee naar Waalwijk, maar keeper Niki Mäenpää redde op een inzet van Simon van Zeelst.

De ontmoeting tussen MVV en Achilles '29 was een stuk aangenamer voor het oog. De thuisclub won uiteindelijk met 3-2, door drie doelpunten van Davy Brouwers. De Belg scoorde in de eerste helft twee keer in een tijdsbestek van twee minuten en zorgde daarmee voor een 2-0 voorsprong voor de Limburgers. Rutger Worm bracht in de 54ste minuut de spanning terug, maar dankzij Brouwers werd de marge van MVV in de 82ste minuut weer twee. Jop van Steen bracht Achilles '29 in blessuretijd opnieuw terug in de wedstrijd, maar ook nu bleef de gelijkmaker uit.

VVV Venlo bezet met zeventien punten uit elf wedstrijden een plek in de middenmoot van de Jupiler League. RKC Waalwijk bivakkeert in de onderste regionen, met acht punten. Het werd gepasseerd door MVV, dat nu tien punten heeft, drie meer dan Achilles '29.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen