Heracles kan zinnen verzetten: "Willen graag verder"

27 oktober 2014, 17:43

Het is in de Eredivisie tot dusver huilen met de pet op, voor Heracles Almelo. De ploeg van trainer John Stegeman kan haar zinnen dinsdag echter verzetten in het toernooi om de KNVB Beker. De Almeloërs spelen in het eigen Polman Stadion tegen FC Emmen. Dat doen ze zonder de geblesseerde Bart Schenkeveld, Rick Hemmink (beiden knie), Dario Vujicevic (voet) en Bram Castro (bovenbeen).

Afgelopen zaterdag ging Heracles roemloos met 1-3 tegen onder tegen Willem II. "We hebben onze lessen geleerd uit de wedstrijd tegen Willem II en daar onze conclusies uit getrokken", verzekert Stegeman op de officiële clubwebsite. "En daar gaan we mee verder richting de wedstrijd tegen FC Emmen. Het is in eerste instantie belangrijk om een resultaat te boeken. We willen graag verder in de beker", aldus de opvolger van de ontslagen Jan de Jonge.

De Heraclieden oefenden onlangs succesvol (7-0 winst) tegen Emmen. "Het zal een heel andere wedstrijd worden dan het onderlinge oefenduel van laatst", waarschuwt Stegeman. "Wij speelden toen met twee ploegen en zij hadden een aantal testspelers. Ik heb ze zien spelen en ze zitten nu in een aardige flow. Ze hebben de laatste duels met 6-1 en 3-0 gewonnen, dat zag er aardig uit. Iedereen is doordrongen van het belang, bovendien zijn wij niet in de positie om welke tegenstander dan ook te onderschatten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen