UEFA verlicht sanctie CSKA Moskou klein beetje

28 oktober 2014, 13:25

CSKA Moskou mag na de groepsfase van de Champions League weer fans verwelkomen in het eigen stadion. De beroepscommissie van de Europese voetbalbond UEFA heeft besloten om de sanctie van de Russische club enigszins te verlichten. CSKA moest aanvankelijk drie thuiswedstrijden zonder publiek spelen, maar één van deze duels is nu omgezet in een voorwaardelijke straf met een looptijd van vijf jaar.

De UEFA bestrafte CSKA begin oktober voor racistische misdragingen van de eigen aanhang. Het was al de tweede keer in korte tijd dat de ploeg een dergelijke sanctie kreeg. Aanvankelijk zou CSKA door de nieuwe straf de hele Champions League-groepsfase plus de eerstvolgende Europese wedstrijd in eigen stadion zonder publiek moeten spelen. Nu de straf wat verlicht is, mag het stadion na de winterstop weer open.

CSKA mag de komende twee uitduels in de Champions League ook geen fans meenemen. Die straf werd begin oktober opgelegd en de beroepscommissie zag geen aanleiding om deze maatregel terug te draaien.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen