Hellemons: "Sommige jongens ver onder de maat"

29 oktober 2014, 08:03

NAC Breda wist dinsdagavond met pijn en moeite door te bekeren. Op visite bij Fortuna Sittard werd het verschil pas na de verlenging gemaakt. Erik Falkenburg schoot zijn ploeg met een treffer in de 95ste minuut naar de achtste finales. Interim-coach Eric Hellemons was niet te spreken over het spel van NAC. "Het was erg matig in de uitvoering."

"De bereidwilligheid is er zeker. De jongens hebben goed getraind en een goede warming up gehad, maar ergens gaat het mis", concludeert Hellemons op de website van zijn werkgever. Hij zag met lede ogen aan dat NAC twee doelpunten weggaf tegen Fortuna. "De fouten zijn persoonlijke fouten en die mag je niet maken. Een ploeg als Fortuna moet je na dat eerste doelpunt helemaal weg counteren. De 0-1 maak je na vier minuten en daarna laten we het achterwege om te voetballen", bromt de interim-trainer.

Hellemons gaat met bepaalde spelers in gesprek over hun optreden in het bekerduel. "Sommige jongens waren ver onder de maat en daar zullen we ze tijdens de trainingen op aanspreken", aldus de oefenmeester, die uiteindelijk wel opgelucht is. "Hoe je het ook wendt of keert, we zitten bij de laatste zestien. We moeten het besef hebben dat we ook goed kunnen voetballen. Dat begint met de kleine dingetjes."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen