Linssen helpt Heracles aan winst in Deventer

2 november 2014, 16:37

Heracles staat niet langer op de laatste plaats in de Eredivisie. De ploeg uit Almelo won vanmiddag met 1-3 van Go Ahead Eagles. Invaller Bryan Linssen was de man van de wedstrijd, door alle goals van Heracles voor zijn rekening te nemen. Deniz Türüç viel negatief op. Hij kreeg rood op het moment dat Go Ahead met 1-0 aan de leiding ging, waarna de wedstrijd kantelde.

Ook na de openingstreffer bleef Go Ahead goed spelen, maar Deniz Türüç besloot om Heracles een handje te helpen. Op de helft van Heracles maakte hij een domme en harde overtreding, waardoor scheidsrechter Bas Nijhuis geen andere optie had dan Türüç van het veld te sturen. Heel Go Ahead was woedend, maar dat was onterecht.

Dit zorgde voor meer ruimte voor Heracles, maar de ploeg kreeg de bal maar niet langs Van der Hart. Vooral Tannane kreeg een aantal goede mogelijkheden, maar hij stuitte keer op keer op Van der Hart. De doelman had bij een corner ook nog de hulp van de paal nodig, maar uiteindelijk kon hij de derde treffer van Linssen niet voorkomen. Tannane en Linssen kwamen samen op hem af, waarna Tannane zijn ploeggenoot een hattrick gunde.

Door de overwinning is Heracles niet langer de hekkensluiter van de competitie en heeft de ploeg het puntenaantal verdubbeld. FC Dordrecht, dat gisteren met 4-0 van Ajax verloor, is na deze speelronde de club met de minste punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen