Cabral: "Haags kwartietje geeft ADO extra kracht"

7 november 2014, 20:53

Jerson Cabral keert zaterdag voor even terug op bekend terrein. De aanvaller gaat met Willem II in het Kyocera Stadion op visite bij ADO Den Haag, de club die hem vorig seizoen huurde van FC Twente. Cabral waarschuwt de Tilburgers voor het 'Haags kwartiertje', de laatste vijftien minuten van elke thuiswedstrijd.

"Als het Haags kwartietje begint, geeft de steun van de fans je als ADO-speler extra kracht. Wij moeten als Willem II daar waakzaam voor zijn en zorgen dat we ons eigen spel spelen", zegt Cabral op de website van Willem II. Hij kent nog veel spelers van ADO.

"Ik heb dagelijks getraind met veel jongens die nu nog bij ADO voetballen en ken de kwaliteiten van die spelers", vervolgt Cabral. "De club staat vijftiende, maar de spelersgroep beschikt over veel talent. Michiel Kramer, Aaron Meijers, Kevin Jansen: allemaal goede spelers. Bovendien zullen ze door hun lage klassering voor eigen publiek flink de beuk erin gooien. De supporters daar leven altijd erg fanatiek mee met de wedstrijd."

Willem II kan in Den Haag niet beschikken over de geblesseerde Frank van der Struijk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen