Müller op schot voor Bayern, Schalke onderuit tegen Freiburg

8 november 2014, 17:27   Bijgewerkt: 8 november 2014, 18:41

Op Bayern München lijkt deze voetbaljaargang maar geen maat te staan. In de Champions League is de ploeg op schot en ook in de competitie loopt het als een trein. Vandaag (zaterdag) won de equipe met 0-4 van Eintracht Frankfurt. Thomas Müller nam drie goals van de Beierse productie voor zijn rekening. Schalke 04 kende een vervelende middag tegen laagvlieger SC Freiburg en ging met 2-0 onderuit.

Arjen Robben begon op de bank bij de landskampioen, maar dat deerde Bayern niet. Müller bracht na 22 minuten de 0-1 op het scorebord. Daarna duurde het even voordat Bayern het net weer wist te vinden. Pas in de 64ste werd de marge door Müller verdubbeld. De Duitser scoorde op aangeven van Franck Ribéry. Drie minuten later besliste diezelfde Müller het duel, door de 0-3 aan te tekenenen. Robben speelde de laatste twintig minuten mee. Hij zag dat Xherdan Shaqiri de score in de slotfase op 0-4 bepaalde.

Waar Bayern dus een prima middag beleefde, gold dat niet voor Schalke 04. Op bezoek bij Freiburg werd met 2-0 verloren. Christian Günter opende na 22 minuten het bal en zag ploeggenoot Jonathan Schmid de wedstrijd in de 68ste minuut beslissen. Klaas-Jan Huntelaar speelde de gehele wedstrijd mee, maar wist dus niet te scoren. Huntelaar is met zijn ploeggenoten door de nederlaag zelfs in het rechterrijtje beland. 

Het FC Augsburg van Paul Verhaegh had geen moeite met het verrassend goed presterende SC Paderborn. In eigen stadion won de formatie met 3-0 van de promovendus. Verhaegh leverde de assist bij de 2-0 van Timo Werner, die ook de 1-0 had geproduceerd. Jan-Ingwer Callsen-Bracker zorgde met de 3-0 voor een fraai slotakkoord.

TSG Hoffenheim en 1. FC Köln maakten er een waar spektakelstuk van. De promovendus uit Keulen won met 3-4, door een late beslissende treffer van Pawel Olkowski.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen