Bokstrainer tart FC Den Bosch-selectie: "Karakter nul"

12 november 2014, 15:59

Voor de selectie van FC Den Bosch stond woensdag een bijzondere training op het programma. In plaats van op het voetbalveld, moesten de spelers zich melden in de boksring. Bokstrainer en FC Den Bosch-supporter Eric Hoesen nam de spelers onder handen en nam daarbij geen blad voor de mond.

Hoesen baarde opzien door de spelers, bij binnenkomst, direct te prikkelen. "Afgelopen wedstrijden hebben we het gezien. Karakter nul. Gewoon nul. Geen vechtersmentaliteit, helemaal niks", beet hij de voetballers volgens Omroep Brabant toe. Verdediger Tim Hofstede van FC Den Bosch was niet gecharmeerd van die directe aanpak. "Hij begint met zijn verhaal dat we er niks van bakken op het moment. Dat we er geen klote aan doen. Dat is misschien wel prikkelend, ja. Maar toen had ik die bokstrainer wel even een stomp willen geven."

"De mentaliteit van die gasten is niet best", zei Hoesen later. "Ze lijken wel het Nederlands elftal. Het zit er wel in, maar het komt er niet uit. Ze moeten knokken, niet mouwen. Dat probeer ik ze te leren."

De volgende wedstrijd van FC Den Bosch, dat dertiende staat, is 21 november tegen MVV.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen