NAC-directeur: "Positie Rutjes staat niet ter discussie"

12 november 2014, 20:00

In Breda is het wel eens rustiger geweest dan de laatste tijd het geval is. Trainer Nebojsa Gudelj werd ontslagen en hoewel NAC naarstig op zoek was naar een opvolger, maakt interim-coach Eric Hellemons het seizoen af als hoofdcoach van de Bredanaars. Technisch directeur Graeme Rutjes krijgt een behoorlijke lading kritiek over zich heen, maar het zwaard van Damocles hangt volgens algemeen directeur Justin Goetzee niet boven zijn hoofd.

"Graeme is verantwoordelijk voor het technisch beleid en gaat over de voetbalzaken. Dan is het logisch dat er kritiek is als je zestiende staat", legt Goetzee uit aan BN De Stem. De algemeen directeur benadrukt dat het er allemaal bij hoort. "Dat is onlosmakelijk verbonden aan de zijn functie."

Goetzee vindt dat Rutjes prima met de druk en de kritiek omgaat. "Ik heb wel het idee dat Graeme makkelijker praat de laatste tijd. Zijn positie staat niet ter discussie. Maar uiteindelijk ben ik niet de persoon die over zijn toekomst gaat en zijn functioneren beoordeelt. De raad van commissarissen is volgens mij het orgaan dat de directie samenstelt", weet de NAC-directeur.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen