"Laat Balotelli met rust, het is een goede jongen"

13 november 2014, 15:10   Bijgewerkt: 13 november 2014, 15:24

Mattia De Sciglio vindt het maar niets hoe de buitenwacht met Mario Balotelli, zijn collega bij de nationale selectie van Italië en zijn oud-teamgenoot bij AC Milan, omgaat. Hij heeft de pers, en ook de fans, gevraagd om de spits met rust te laten. De excentrieke aanvaller van Liverpool maakt na een periode van afwezigheid weer deel uit van de selectie van bondscoach Antonio Conte.

"Mario is een speler die net als alle anderen de kans krijgt om zijn waarde voor het team te tonen. Je moet hem met rust laten", sprak De Sciglio op de persconferentie voorafgaand aan het EK-kwalificatieduel met Kroatië van komende zondag. "Hij staat altijd in de spotlights vanwege zijn unieke karakter, maar het is een goede jongen. Hij is makkelijk in de omgang en is rustig. Hij heeft de kwaliteiten om het tegendeel van wat mensen beweren te laten zien op het veld", benadrukt de back van Milan.

De 22-jarige De Sciglio ziet de confrontatie met Kroatië, de topper in Groep H, met vertrouwen tegemoet. "We hebben geen angst, al hebben zij goede spelers. Het is een geweldig team, maar we moeten winnen omdat we thuis spelen. We moeten geconcentreerd spelen, we zijn beter dan zij."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen