Van Wolfswinkel hoopt dat Saint-Etienne hem inlijft

19 november 2014, 00:24

Ricky van Wolfswinkel hoopt ook volgend seizoen voor Saint-Etienne uit te komen. De 25-jarige spits wordt dit seizoen gehuurd van Norwich City, maar hoopt dat de Fransen hem definitief overnemen.

Voor omgerekend 7,5 miljoen euro kan Saint-Etienne Van Wolfswinkel inlijven. "Ik denk er serieus over na om hier te blijven. De sfeer is hier geweldig en dat zeg ik niet omdat ik nou eenmaal bij deze club speel", aldus Van Wolfswinkel tegen de Franse krant Le Progrès.

De oud-speler van FC Utrecht en Vitesse stelde afgelopen seizoen teleur in de Premier League. Met Norwich City slaagde Van Wolfswinkel er niet in degradatie te ontlopen. Hij kwam zelf niet verder dan een handvol doelpunten. "Het was geen fijn jaar voor me, al denk ik niet dat mijn carrière er vertraging door heeft opgelopen. Het deed wel pijn, want ik kon mijn kwaliteiten niet laten zien en kon niet elke week spelen. Ook trainde het team niet op goed voetbal."

Toch heeft Van Wolfswinkel geen spijt van zijn keuze destijds. "Als iets lukt, leer je ervan. Maar misschien is een slechte periode nog leerzamer. Ik ben er mentaal sterker door geworden. En ik ben veel te weten gekomen over mijn zwakke punten. Het klopt dat ik met Robin van Persie over Norwich heb gepraat. Hij zei dat het altijd lastig was om uit tegen Norwich te spelen. Ze hebben inderdaad een goede aanhang en een mooi stadion. Maar meer is het ook niet."

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

Real - Bayern: Pak 100x je inzet als beide teams scoren!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen