Van Bommel kijkt uit naar derby: "Mooiste wedstrijd ter wereld"

19 november 2014, 17:08

In de Serie A staat er komend weekend een kraker van formaat op het programma. AC Milan neemt het in eigen huis op tegen aartsrivaal Internazionale. Een bijzonder duel, weet Mark van Bommel, die zelf twee derby's meemaakte namens AC Milan. De oud-middenvelder van de Rossoneri kijkt uit naar de topper, zo laat hij weten op de site van AC Milan.

De oud-international is lovend over de ontmoeting tussen AC en Inter. "Dit is de mooiste wedstrijd ter wereld, omdat het publiek fantastisch is", stelt Van Bommel, die zijn eerste derby nog goed kan herinneren. "Pato scoorde al na 45 seconden", weet Van Bommel. "Het stadion explodeerde toen, echt ongelofelijk. In mijn tweede derby raakte ik de lat."

Bij AC Milan staan momenteel Nigel de Jong en Marco van Ginkel op de loonlijst. "Ik mag Nigel graag, als speler en als mens", zegt Van Bommel. "Hij speelt net als ik voor het team en niet voor zichzelf. Hij is een verdedigende middenvelder en zeer belangrijk voor de ploeg. Van Ginkel was bij Vitesse een goede speler, maar bij Chelsea kwam hij door zijn knieblessure niet veel in actie. Hij heeft de kwaliteit om voor een topteam te spelen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen