Reijners: "Een overwinning was verdiend geweest"

23 november 2014, 02:00

Bondscoach Roger Reijners vindt dat de Oranje Leeuwinnen meer hadden verdiend dan een gelijkspel in de eerste play-offwedstrijd tegen Italië om een WK-ticket. "Een overwinning was verdiend geweest, maar dit is een resultaat waarmee we met veel moed naar Italië afreizen", zei de oefenmeester na het duel (1-1) in Den Haag.

Nederland kwam na negentien minuten op achterstand door een tegengoal van Melania Gabbiadini. Vivianne Miedema herstelde tien minuten na de pauze het evenwicht. "We startten wat onrustig, maar kwamen naarmate het duel vorderde beter in de wedstrijd", analyseerde Reijners. "Na de gelijkmaker kregen we nog kansen om de overwinning naar ons toe te trekken, het is jammer dat het winnende doelpunt dan net niet valt. De wijze waarop het team de tweede helft heeft gespeeld, geeft veel vertrouwen voor de return van donderdag."

Dan treffen Nederland en Italië elkaar in Verona. De winnaar van het tweeluik kwalificeert zich voor de mondiale titelstrijd van komende zomer in Canada. De Oranje-vrouwen waren nog nooit actief op een WK.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen