Groep C: Monaco wint van Leverkusen en stijgt naar plek twee

26 november 2014, 22:56   Bijgewerkt: 26 november 2014, 23:24

AS Monaco heeft in de vijfde speelronde van de Champions League uitstekende zaken gedaan in Duitsland. De Franse formatie won knap van Bayer Leverkusen, dat aan de leiding gaat in Groep C: 0-1. Lucas Ocampos was verantwoordelijk voor de enige treffer. Door de zege gaat Monaco Zenit St. Petersburg, dat eerder vanavond won van Benfica, voorbij in de poule.

AS Monaco en Zenit gaan in de laatste wedstrijd van de groepsfase uitmaken wie er ook volgend kalenderjaar in de Champions League speelt. Monaco heeft de beste papieren, na de knappe zege op bezoek bij koploper Bayer Leverkusen. Dat duel leek op een 0-0 gelijkspel uit te lopen, maar Dimitar Berbatov besliste in de 72ste minuut anders. De Bulgaar had een geweldige voorzet in huis, waar Ocampos alleen maar tegen aan hoefde te lopen: 0-1. Leverkusen is zeker van plaatsing voor de volgende ronde, maar is nog niet zeker van groepswinst.

Zenit won eerder vanavond met 1-0 van Benfica, dat zich na de winterstop op activiteiten in Portugal kan gaan richten. Aanvaller Danny maakte op aangeven van Hulk de enige treffer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen