Danny bezocht Daley: "Hij loopt mooi op schema"

4 december 2014, 10:58

Danny Blind was deze week in Engeland op bezoek, om zijn zoon Daley Blind bij te staan. Blind junior kampt met een knieblessure en kan zodoende een tijdje niet in actie komen voor Manchester United. Manager Louis van Gaal gaf aan dat hij Blind rond de kerstperiode weer fit verwacht, Danny denkt dat de Oranje-international op 1 januari zijn rentree zal maken.

"Daley heeft nu anderhalve week met een brace gelopen en heeft dinsdag een scan gehad", zegt de assistent-bondscoach in Metro. Hier kwamen geen gekkie dingen aan het licht, geeft Danny aan: "Alles zag er prima uit op de scan. Daley kan nu echt beginnen met revalideren, maar loopt vooralsnog mooi op schema", stelt Blind senior, die een paar dagen op visite was.

Man United speelt nog vijf wedstrijden in 2014, tegen achtereenvolgens Southampton, Liverpool, Aston Villa, Newcastle United en Tottenham Hotspur. Op 1 januari kruist de ploeg van Blind, Van Gaal en Robin van Persie de degens met Stoke City. Het lijkt er dus op dat Blind dan weer kan opdraven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen