Bosz snakt naar zege met Vitesse: "Gewoon niet goed"

Ger
5 december 2014, 13:21

Trainer Peter Bosz hoopt deze speelronde met Vitesse eindelijk weer eens een overwinning te boeken. De Arnhemse formatie bleef inmiddels al vijf opeenvolgende duels van een driepunter verstoken. Afgelopen zaterdag gaf Vitesse nog een 2-0 voorsprong uit handen tegen Go Ahead Eagles (2-2).

"Als je al vijf wedstrijden in de competitie niet hebt gewonnen, dan is dat niet alleen vervelend. Dat is gewoon niet goed", aldus Bosz op de website van Vitesse. "Zoals elke wedstrijd hebben we ook Go Ahead Eagles-thuis geanalyseerd. Het kan namelijk altijd beter, maar na vorige week moet het zeker beter. Vooral de manier waarop wij een 2-0 voorsprong uit handen geven. Na de 2-1 staan we er niet en gaan de koppies omlaag. Dat mag niet."

Bosz beseft dat ook FC Twente, de opponent van zondag, graag een zege wil behalen. De Enschedese ploeg ging de voorbije speelronde thuis onderuit tegen FC Groningen (1-2). "FC Twente is een goed voetballende ploeg, vooral als ze daar de tijd voor krijgen. Aan ons de taak ze niet te laten voetballen en er bovenop te zitten."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen