Koeman duidelijk: "Pellè was voor Feyenoord niet te houden"

6 december 2014, 11:03

Ronald Koeman maakt bij Southampton furore in de Premier League, en doet dat verrassend genoeg met een spits die vorig seizoen nog in de Eredivisie speelde. Graziano Pellè is een belangrijke schakel in het spel van de huidige nummer drie van de Premier League. Koeman is blij met de spits, die volgens hem toe was aan een stapje hogerop.

"Voor Feyenoord was hij echt niet meer te houden. Hij had al een keer geroken aan het grote geld in Qatar. Daar werd hij onrustig van. In zijn hoofd was hij klaar bij Feyenoord", zegt Koeman in De Telegraaf. "Intern was het ook duidelijk. Er ontstonden wat akkefietjes, maar het is nooit uit de hand gelopen, omdat ik er bovenop zat. Als ze hem hadden willen houden, zouden ze hem bij Feyenoord een gigacontract hebben moeten geven. En dat past niet bij een club als Feyenoord."

In Engeland heeft de Italiaan het duidelijk lastiger dan in Nederland, maar toch pikt hij ook in de zware Premier League zijn doelpunten mee. "Graziano moet er hier meer voor doen dan in Nederland. In de Eredivisie was hij zo ontzettend sterk en balvast. Hij kan goed koppen, weet wanneer hij bij de eerste paal moet komen. Bij Feyenoord is hij gegroeid, hier groeit hij verder. Ik heb nooit twijfels over hem gehad. Dat hij pas laat in zijn loopbaan zo goed wordt, komt omdat hij tot twee seizoenen terug nooit elke week speelde", besluit de manager van The Saints.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen