De Boer twijfelt nog over El Ghazi: "Hoop dat hij het redt"

9 december 2014, 13:55

Achter de naam van Anwar el Ghazi staat, in aanloop naar de Champions League-wedstrijd van Ajax tegen APOEL Nicosia, een vraagteken. De aanvaller lijkt volledig te zijn hersteld van een liesblessure en trainde dinsdag zonder problemen mee, maar coach Frank de Boer houdt een slag om de arm.

"Het grootste vraagteken is El Ghazi", laat De Boer weten. "Hij heeft vandaag (dinsdag) de test goed doorstaan. We moeten nu nog even kijken wat de reactie is." De coach hoopt dat zijn vleugelaanvaller kan spelen. "Als El Ghazi er niet bij is, is dat voor ons een streep door de rekening. Ik hoop dat hij het redt."

Tegen APOEL Nicosia staat voor Ajax de derde plaats in de Champions League-groep op het spel, een positie die recht geeft op overwintering in de Europa League. De Boer vindt het belangrijk dat zijn ploeg die derde plek pakt. "Ik wil zo lang mogelijk meedoen in Europa. Ook in de Europa League kan je fantastische duels spelen, waar je sterker van wordt." Toch hoopte De Boer op meer, geeft hij toe. "Als wij derde worden, ben ik nog niet tevreden over onze Champions League-campagne. Overwinteren was het doel en dat is niet gelukt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen