Gerrard: "Over zes duels waren we niet goed genoeg"

10 december 2014, 10:52

Het Champions League-avontuur eindigde woensdagavond voor Liverpool in een bittere teleurstelling. The Reds bleven op het eigen Anfield op een 1-1 gelijkspel steken tegen FC Basel, waardoor de Zwitsers doorgingen naar de knock-outfase en Liverpool veroordeeld is tot de Europa League.

Steven Gerrard liet tien minuten voor tijd bij een 0-1 achterstand de gelijkmaker aantekenen namens Liverpool. "Maar ik wist dat het moeilijk was om nog te winnen. We speelden met tien man en de klok tikte maar door. Het was, zeker na de matige eerste helft, belangrijk om in ieder geval strijdend ten onder te gaan", aldus de Liverpool-aanvoerder.

De Nederlandse scheidsrechter Björn Kuipers stuurde Liverpool-aanvaller Lazar Markovic na ruim een uur spelen met een rode kaart van het veld. "Ik heb het incident niet gezien, maar het is duidelijk dat het ons behoorlijk lastiger maakte. Met elf man hadden we Basel de stuipen op het lijf kunnen jagen. Maar uiteindelijk denk ik niet dat we meer verdienden dan dit. We waren niet goed genoeg over zes duels."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen