Robben: "Augsburg wordt lastiger dan CSKA Moskou"

11 december 2014, 13:43

Bayern München zat in de Champions League in een zeer pittige groep, maar ging met twee vingers in de neus als groepswinnaar naar de laatste zestien. De Duitse recordkampioen sloot de poulefase woensdagavond af met een comfortabele 3-0 overwinning op CSKA Moskou. Arjen Robben, die de eerste helft op de reservebank zat, kijkt met een tevreden gevoel terug op de groepsfase.

Bayern domineerde tegen de Russen en wonnen dankzij doelpunten van Thomas Müller (strafschop), Sebastian Rode en Mario Götze. "CSKA deed er niet zoveel aan", sprak Robben na afloop van de wedstrijd in de Allianz Arena. "Ze zakten diep in en wachtten om de counteraanval te zoeken. We hadden de wedstrijd compleet onder controle. Ik heb me wel vermaakt. We hadden alleen meer moeten scoren."

"We zaten in een moeilijke groep, maar het team verdient lof. We hebben het zeer goed gedaan", aldus Robben, die zaterdag met Bayern op bezoek gaat bij het verrassend presterende FC Augsburg. "Dat wordt lastiger dan tegen CSKA", denkt Robben. "Ze zijn in vorm en hebben een goed elftal. Het is altijd lastig in de Bundesliga."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen