"Winnen we, dan hebben we uitstekend 2014 achter de rug"

12 december 2014, 12:19

Voor Willem II staat zaterdag de laatste thuiswedstrijd van dit jaar op het programma. De kampioen van de Jupiler League speelt tegen PEC Zwolle en hoopt een fraai 2014 voor eigen publiek passend af te sluiten.

Trainer Jurgen Streppel heeft een duidelijk doel voor ogen in de laatste thuiswedstrijd, zegt hij op de clubsite. "Onze doelstelling is uiteraard om te winnen. We komen dan boven de twintig punten uit en dan kunnen we zeggen dat we een uitstekende eerste competitiehelft - en eigenlijk een uitstekend 2014 - achter de rug hebben. En dan moet de uitwedstrijd tegen FC Twente nog komen." Streppel beschikt over een complete selectie. "We hebben geen blessures en schorsingen, dat is prettig. Als technische staf zijn we eruit, maar zoals gebruikelijk bespreken we de opstelling en ons strijdplan eerst met de spelers voordat we die naar buiten brengen."

Streppel verwacht een open wedstrijd tegen PEC. "Het is een ploeg die net als wij verzorgd voetbal speelt en komt om aan te vallen. Ik ben benieuwd hoe ver we staan als groep en wat we geleerd hebben van de duels met Ajax en ook Vitesse. In hoeverre lukt het om ons strijdplan uit te voeren en om kort bij elkaar te spelen?"

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen