Stevens meer dan tevreden over zege van Stuttgart

17 december 2014, 16:41

Huub Stevens is op dit moment een gelukkig man. VfB Stuttgart won dinsdagavond met 0-1 bij Hamburger SV, een directe concurrent in de onderste regionen van de Bundesliga. Die Schwaben staan dankzij de broodnodige, maar wel verdiende overwinning op de vijftiende plaats. Steven genoot op de bank van zijn ploeg.

"Tijdens het eerste kwartier zette HSV goed druk. We verloren de bal steeds veel te makkelijk en kwamen alleen maar aan verdedigen toe", analyseert Stevens op de website van zijn werkgever. "Daarna ging het beter", stelt de coach. "We domineerden de wedstrijd en creëerden een aantal goede kansen. We hadden eigenlijk met twee of drie doelpunten verschil voor moeten staan", aldus de Nederlandse oefenmeester.

In de tweede helft ging het vervolgens bijna mis, omdat Stuttgart met tien man kwam te staan. "We wilden de goede lijn doortrekken in de tweede helft, maar de rode kaart zette een streep door dat plan. Met een man minder wilden we alleen maar het resultaat over de streep trekken. De jongens hebben het verdedigend uitstekend gedaan", glimlacht Stevens.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen