Newcastle laat Crystal Palace praten met Pardew

30 december 2015, 00:04

Newcastle United heeft Crystal Palace toestemming gegeven om te praten met manager Alan Pardew, klinkt het op de officiële website van The Magpies. De 53-jarige Engelse oefenmeester is op Selhurst Park in beeld om de opvolger te worden van de afgelopen weekend ontslagen Neil Warnock.

Pardew heeft nog een doorlopend contract bij Newcastle United. Daarom zal Crystal Palace een afkoopsom betalen, mocht het de manager daadwerkelijk wegplukken uit St. James' Park. Pardew staat dinsdag vanwege de onderhandelingen niet op het trainingsveld bij Newcastle United. De oefensessie zal worden geleid door zijn assistent John Carver.

Bij Newcastle United staan in de persoon van Tim Krul, Daryl Janmaat, Vurnon Anita en Siem de Jong vier Nederlanders onder contract. In Engelse media werd maandag geschreven dat Frank de Boer mogelijk hun nieuwe coach wordt, maar die geruchten zijn inmiddels ontkracht door Guido Albers, de zaakwaarnemer van de trainer van Ajax. "Frank zal Ajax tijdens het lopende seizoen in geen geval verlaten", zei Albers tegen Sky Sports.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen