Maaskant keert terug met zege: "Ik ben tevreden"

8 januari 2015, 21:33

Robert Maaskant vierde donderdag officieus zijn terugkeer in de dug-out van NAC Breda. De coach zag zijn ploeg in het Spaanse Oliva met 1-2 winnen van het Belgische OH Leuven. Mats Seuntjens was de grote man bij de Bredanaars, hij scoorde twee keer.

Maaskant opteerde tegen de Belgen voor een jeugdig elftal, aangezien veel sterkhouders morgen in actie komen tegen het Algerijnse Mouloudia. De nieuwe coach van NAC vindt de 2-1 zege mede daarom een uitstekend resultaat. "We hebben niet met onze sterkste opstelling gespeeld, maar toch een volwassen team weten te bedwingen", zegt de oefenmeester op de officiële clubwebsite.

Het resultaat is wel ondergeschikt aan de progressie van het team, stelt Maaskant. "Het is niet mijn doelstelling om oefenwedstrijden te winnen, maar wel om er individueel en als team beter uit te komen. We hebben vooral bepaald hoe we wilden spelen en daar hebben we ons goed aan kunnen houden. Ik ben daarom tevreden maar wel met de kanttekening dat er voor alle spelers verbeterpunten door te voeren zijn."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen