Fans geven Robben plaats in sterrenelftal van UEFA

9 januari 2015, 14:32

Arjen Robben heeft een plek verdiend in het elftal van het jaar van de UEFA, dat is samengesteld op basis van de stemmen van 8,4 miljoen bezoekers van de website van de Europese voetbalunie. De 30-jarige aanvaller was de grote man bij Oranje dat derde werd op het WK in Brazilië en was in 2014 veelvuldig uitblinker bij Bayern München.

Bayern is met vier spelers hofleverancier van het sterrenelftal. De andere drie voetballers van de Duitse recordkampioen die een plaats hebben gekregen, zijn Philipp Lahm, David Alaba en Manuel Neuer. Ook Toni Kroos behoort tot de beste elf. De middenvelder stapte in de zomer van Bayern over naar Real Madrid. De Champions League-winnaar levert in totaal drie spelers. Naast Kroos zijn dat Sergio Ramos en Cristiano Ronaldo. Laatstgenoemde vormt de voorhoede met Lionel Messi en Zlatan Ibrahimovic.

UEFA-elftal van het jaar 2014

Manuel Neuer (Bayern München/Duitsland); Philipp Lahm (Bayern München/Duitsland), Sergio Ramos (Real Madrid/Spanje), Diego Godin (Atlético Madrid/Uruguay), David Alaba (Bayern München/Oostenrijk); Arjen Robben (Bayern München/Nederland), Angel Di Maria (Manchester United/Argentinië), Toni Kroos (Real Madrid/Duitsland); Cristiano Ronaldo (Real Madrid/Portugal), Lionel Messi (FC Barcelona/Argentinië), Zlatan Ibrahimovic (Paris Saint Germain/Zweden)

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen