Slory: "Weet zeker dat we degradatie kunnen voorkomen"

9 januari 2015, 17:55

Na avonturen in Bulgarije en Australië hing Andwelé Slory in 2011 zijn kicksen aan de wilgen. Ruim drie jaar later maakt de aanvaller bij FC Dordrecht echter zijn rentree in het profvoetbal. Slory kijkt er naar uit om weer op het veld te staan.

"Ik heb er zin in en ik weet zeker dat we degradatie kunnen voorkomen", zegt Slory tegen RTV Rijnmond. De nu 32-jarige oud-Feyenoorder verloor bij Levski Sofia, waar hij in 2010 actief was, zijn plezier in het voetballen. "Ik kwam daar met heel hoge verwachtingen. Na drie weken was ik al helemaal klaar met hun doen en laten daar. Ik heb het tot de winter volgehouden. Ik werd in verband gebracht met de maffia en dat was echt de grootste onzin ooit. Als profvoetballer moet je een dikke huid hebben en anders moet je er mee stoppen."

Slory verruilde Levski Sofia in januari 2011 voor het Australische Adelaide United. Ook daar bleef hij niet lang. "'Ik miste mijn familie en dat was de voornaamste reden om te stoppen. Australië is toch 24 uur vliegen, hè", vervolgt hij. Slory voelt zich fit genoeg voor zijn rentree bij FC Dordrecht. "In het begin dacht ik nog wel van: kan ik het nog wel? Maar nu gaat het lekker en voor mijn gevoel lig ik aardig op schema."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen