Bony: "Op dit moment heb ik gewacht, fantastisch"

14 januari 2015, 15:00

Wilfried Bony is dolgelukkig met zijn transfer van Swansea City naar Manchester City. De 26-jarige aanvaller uit Ivoorkust tekende woensdag een contract voor 4,5 jaar in het Etihad Stadium. Met zijn transfer is naar verluidt 36 miljoen euro gemoeid.

"Dit geeft me een te gek gevoel, ik vind het een grote eer om hier te zijn. Deze stap is een geweldige uitdaging", zegt Bony op de website van zijn nieuwe club. "Als speler is het altijd goed om deel uit te maken van één van de grootste clubs ter wereld. Het is leuk dat ik mij nu in die situatie bevind. Ik ben heel trots. Op dit moment heb ik gewacht en nu is het zover, dat is fantastisch."

"Ik denk dat dit een uitstekende stap is. Manchester City speelt in de Champions League", vervolgt Bony. "Wellicht herinneren jullie het einde van het vorige seizoen nog. Toen zei ik dat ik alleen zou vertrekken voor een club die in de Champions League uitkomt. Dat is een prachtig toernooi, waarin ik heel graag wil spelen en uiteindelijk wil ik deze ook winnen. Om dat te bereiken, is een motivatie om het maximale te geven. City is een grote club met geweldige en ervaren spelers. Ik geloof erin dat het ons zal lukken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen