Cocu: "Meteen een topper om mee te beginnen"

16 januari 2015, 14:46

PSV hervat de Eredivisie zaterdag (20.45 uur) met een uitwedstrijd tegen Vitesse. Hoewel de Arnhemmers slechts tiende staan op de ranglijst, spreekt de Eindhovense coach Phillip Cocu van een topwedstrijd.

"Ik vind het zeker een topwedstrijd, al is dat niet zo als je puur naar de ranglijst kijkt", zegt Cocu op PSV.nl. "Vitesse is één van de beter voetballende ploegen in de Eredivisie. Ze hebben een wisselvallige eerste seizoenshelft gespeeld, met fases waarin ze moeilijk scoorden en fases waarin ze minder moeite hadden. Ze hebben een goed positiespel, zijn offensief ingesteld en hebben veel druk naar voren toe. Ik vind het meteen een topper om mee te beginnen. Het is ook mooi om met zo'n wedstrijd te beginnen, iedereen moet meteen bij de les zijn, anders ga je een moeilijke wedstrijd tegemoet."

PSV is de koploper in de Eredivisie, maar Cocu rekent zich nog niet rijk. "We hebben nog zeventien wedstrijden te gaan, het is aan ons om zoveel mogelijk punten te halen. Laat je steekjes vallen, dan ga je steeds meer naar de concurrenten kijken. Het is nog een lange weg, elke wedstrijd die er volgt zal belangrijker worden", aldus Cocu, die het in de Gelredome moet stellen zonder Stijn Schaars, Oscar Hiljemark, Jorrit Hendrix en Abel Tamata.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen