Streppel richt zich op Go Ahead: "We zijn er klaar voor"

17 januari 2015, 14:47

Willem II is vandaag (zaterdag) voornamelijk in het nieuws door vermeende matchfixing bij competitiewedstrijden in het seizoen 2009/10, maar speelt dit weekend ook 'gewoon' een competitiewedstrijd. Zondag krijgen de Tilburgers laagvlieger Go Ahead Eagles op bezoek. Jurgen Streppel is vol vertrouwen.

De coach is tevreden over het trainingskamp dat Willem II belegde in Turkije. "We zijn er klaar voor. De winterstop hebben we goed benut", zegt hij op de clubsite. "In Turkije hebben we een prima trainingskamp gehad. Het is fijn dat je als groep een week bij elkaar bent. Op de club heb je de dagelijkse routine en word je regelmatig gestoord tijdens je werkzaamheden, terwijl je op trainingskamp in alle rust kunt werken. Dat is prettig."

Go Ahead staat zestiende, maar Streppel is desondanks enthousiast over de opponent van zondag. "Ze spelen herkenbaar voetbal. Het is een ploeg die het van zijn voetballende kwaliteiten moet hebben. Het is leuk om naar te kijken, je kunt ze met ons vergelijken. Ze hebben een aantal spelers met specifieke kwaliteiten. Go Ahead heeft een aardige ploeg. Ik vind het sowieso een heel stabiele ploeg."

Streppel kan beschikken over een nagenoeg fitte spelersgroep. Alleen Ali Messaoud ontbreekt. Hij kampt met een achillespeesblessure.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen