Southampton-icoon lyrisch over Koeman en Elia

21 januari 2015, 11:50

Southampton-legende Terry Paine is bijzonder te spreken over Ronald Koeman. Volgens hem verandert alles wat de Nederlandse manager aanraakt in goud. Het clubicoon stelt dat het aantrekken van Eljero Elia een uitstekende zet geweest is van de oefenmeester. Bij Werder Bremen wist de Nederlandse vleugelaanvaller niet te imponeren, maar bij The Saints kent hij een uitstekende start.

Elia debuteerde in de prachtige 1-2 uitzege op het Old Trafford van Manchester United en scoorde vervolgens tweemaal tegen Newcastle United (1-2 winst). "Ik dacht dat het lastig zou worden met de volle ziekenboeg, maar met het aantrekken van Elia was dit niet het geval. Het is net alsof alles wat Southampton en Ronald Koeman doen in goud verandert", aldus Paine. "Koeman heeft het tot dusver echt uitstekend gedaan."

Het moment van de Elia-transfer was knap, vindt het clubicoon. "Januari is niet echt geschikt voor het halen van grote spelers. Dat ze erin geslaagd zijn om iemand als Elia precies het op juiste moment te halen is indrukwekkend. De speler laat zien dat hij precies weet wat men van hem verwacht. Koeman weer duidelijk hoe hij het beste tot zijn recht komt en dat is een goed teken voor een coach", besluit Paine.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen