Eljero Elia afgewezen door Expeditie Robinson: "Succes met je programma dan"

9 maart 2023, 15:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Een droom is in duigen gevallen voor Eljero Elia. De voormalig aanvaller wilde dolgraag meedoen aan Expeditie Robinson, maar kreeg onlangs van het programma te horen dat er een streep door zijn deelname gaat.

In een interview met het Algemeen Dagblad legt Elia uit waarom hij is afgewezen. "Meedoen was een droom voor me. Maar ze hebben wat gegoogeld en gelezen dat ik in het verleden iemand zou hebben mishandeld. Ik heb het niet gedaan en ben er nooit voor veroordeeld. Maar oké, succes met je programma dan."

De afwijzing zou Elia vroeger woest hebben gemaakt. Zoals toen een transfer van HSV naar Bayern München werd geblokkeerd nadat de club had toegezegd mee te werken. "Ik bleef altijd maar vechten en doorgaan om mijn stem en mijn gelijk te laten horen, schoot in de verdedigingsmodus. Maar nu laat ik de dingen waarop ik geen invloed heb los", zegt hij.

"Vind ik het eerlijk dat Expeditie Robinson me hierom weigert? Nee. Maar ik kan het naast me neerleggen, ben rustiger. Daarin ben ik gegroeid als mens", vertelt de 36-jarige Elia. "Hoe hard ik ook schreeuw, ik kan het toch niet veranderen, dat besef daalde de laatste jaren in het voetbal wel in."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MJ8519
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kut nieuws

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen