Fiorentina-coach ontkent verhalen rond Cuadrado

22 januari 2015, 10:31

In Engelse media wordt Fiorentina-aanvaller Juan Cuadrado gelinkt aan Chelsea, maar volgens zijn huidige coach Vincenzo Montella zijn deze berichten uit het verband getrokken. "Op dit moment is er geen mogelijkheid dat Cuadrado vertrekt bij Fiorentina", zegt de oefenmeester in Italiaanse media.

Cuadrado is sinds de zomer van 2012 speler van Fiorentina en is vanwege zijn snelheid al vaak ongrijpbaar gebleken voor menig verdediger in de Serie A. Daarmee heeft hij zich in de kijker gespeeld bij diverse Europese clubs, waaronder dus Chelsea. Om te voorkomen dat Cuadrado voor een schijntje vertrekt uit Florence heeft Fiorentina een ontsnappingsclausule van 35 miljoen euro in zijn contract opgenomen.

Chelsea zou een bod van 27 miljoen euro op Cuadrado hebben gedaan, al spreekt Montella dat tegen. "Dingen worden vaak uit het verband getrokken. Het zijn de gebruikelijke geruchten, daar is hij inmiddels wel aan gewend", aldus Montella.

Cuadrado was afgelopen zomer met drie assists één van de uitblinkers op het WK bij Colombia. Het Zuid-Amerikaanse land haalde de kwartfinales waarin het verloor van gastland Brazilië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen