Vd Brom haalt Hoedt er weer bij: "Hij is speler van AZ"

23 januari 2015, 13:59

De rol van Wesley Hoedt bij AZ leek volledig uitgespeeld, maar tegen PEC Zwolle maakt de verdediger toch weer deel uit van de wedstrijdselectie. Coach John van den Brom heeft hem erbij gehaald, omdat in de persoon van Jan Wuytens een andere verdediger wegens een blessure niet inzetbaar is.

Vorige week moest Hoedt de eerste wedstrijd van AZ in 2015 vanaf de tribune bekijken, daarna reisde hij naar Rome om zijn transfer naar Lazio af te ronden. Hij stapt in de zomer over naar de Italiaanse topclub, het seizoen maakt hij af in Alkmaar. En dus doet Van den Brom een beroep op hem. "Wesley is een speler van AZ. Zo lang ik niet heb gehoord dat hij verkocht is voor 1 februari blijft er onzekerheid. Maar Wesley heeft goed getraind en is superfit. Dan kunnen wij hem eventueel gebruiken. En hoe dat dan na 1 februari gaat zien we wel", laat hij weten bij RTV Noord-Holland. In de basis start Hoedt niet, Van den Brom kiest voor Derk Luckassen.

Op spits Aron Jóhannsson speelt, wilde Van den Brom nog niet zeggen. De Amerikaanse spits moest vorige week tegen FC Dordrecht (2-0 winst) op de bank beginnen. "Het was een soort wake up-call voor hem. Ik vond dat hij minder scherp speelde en trainde. Ik merk dat hij het deze week goed oppakt", aldus de trainer.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen