PSV zeer effectief tegen wisselvallig Cambuur

24 januari 2015, 20:26   Bijgewerkt: 24 januari 2015, 22:28

Koploper PSV heeft een effectieve overwinning geboekt op bezoek bij Cambuur Leeuwarden. In Friesland was PSV allesbehalve oppermachtig, maar wist het wel toe te slaan op het juiste moment. Dankzij doelpunten van Georginio Wijnaldum en Memphis Depay werden de punten meegenomen richting Eindhoven. Invaller Daniel de Ridder deed pas in blessuretijd, weliswaar op schitterende wijze, iets terug namens de thuisploeg: 1-2.

PSV liet zich op laconieke en uiterst makkelijke wijze aftroeven in de beker tegen Roda JC afgelopen week. Trainer Philip Cocu was met stomheid geslagen en stond nog nooit eerder zo vol irritatie voor de camera. De 0-1 in Leeuwarden, vlak voor het rustsignaal, kwam dan ook als een soort verlossing. De goal werd uitbundig gevierd. Jetro Willems krulde de bal in tweede instantie perfect, indraaiend op het hoofd van Georginio Wijnaldum. De captain van PSV verlengde 'm op technische wijze richting de verre hoek en zette zijn ploeg halverwege op voorsprong.

De aanvallende drift van Cambuur keerde na rust niet echt terug. En dat terwijl de luidruchtige aanhang daar zo op hoopte. De bezoekers stonden beter in de organisatie en combineerden makkelijker, maar werden wel flink op de hielen gezeten in de duels. De Leeuwarders waren fel en probeerden het op strijdkracht, aangezien het voetballende gedeelte duidelijk minder liep. Het resulteerde in een dubieus moment, waarbij Cambuur-aanvoerder Mohamed El Makrini gevaarlijk in kwam glijden bij de opkomende Willems. Willems werd nauwelijks geraakt, maar dat kwam vooral doordat hij besloot niet door te lopen en de tackle te ontwijken. De PSV-back kreeg zelfs geel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen