Roda besluit turbulente week met zeperd tegen Fortuna

25 januari 2015, 16:26   Bijgewerkt: 25 januari 2015, 16:33

Roda JC heeft een uiterst bewogen week afgesloten met een teleurstellende 1-3 nederlaag tegen Fortuna Sittard. Vorige week verloor de ploeg uit Kerkrade van RKC Waalwijk, dinsdags werd er in de KNVB Beker knap gewonnen van PSV. Vandaag (zondag) wilde de formatie die fraaie zege een vervolg geven, maar dat lukte allerminst. De provinciegenoot was in Kerkrade, mede door twee strafschoppen, te sterk.

Roel Janssen was de grote man aan de kant van de bezoekers. Hij zette na acht minuten spelen de 0-1 op het bord, door bij de tweede paal een hoekschop in het doel te tikken. De tegentreffer was een tegenslag voor Roda, dat kort voor de kantwissel nog een tegenslag te verwerken kreeg. Daryl Werker legde Jordi Baur neer in de zestien, waarna Janssen de strafschop verzilverde: 0-2.

Na de pauze was het wederom Werker die een penalty weggaf. Hij duwde een speler van Roda en zag de arbiter wederom naar de stip wijzen. Janssen benutte het buitenkansje en voltooide zijn hattrick. Tom van Hyfte deed kort voor tijd nog iets terug, maar kon de tweede competitienederlaag in een week tijd niet meer voorkomen: 1-3.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen