Waarom Vink enorme frustraties bij Fortuna-coach Velazquez begrijpt

17 maart 2023, 20:07   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Marciano Vink begrijpt dat Fortuna Sittard-trainer Julio Velázquez zo nu en dan uit zijn vel springt. De analist van ESPN keurt de woede-uitbarstingen van de Spaanse oefenmeester af, maar kan de frustraties bij de oefenmeester van de Limburgers maar al te goed begrijpen.

Ondanks dat Fortuna Sittard onder Velázquez de weg naar boven al een tijdje heeft gevonden in de Eredivisie ziet Vink een probleem bij de Limburgse formatie: "Bij Fortuna Sittard geven ze goals weg op een manier die zo frustrerend is. Ze staan soms gewoon op drie/vier meter te dekken. Ik begrijp zijn frustratie wel, maar ook al borrelt het moet je het toch ergens binnenhouden", doelt Vink op de woede-uitbarstingen van de coach.

Vink vervolgt: "Ik denk wel dat het nu heel duidelijk is dat de buitenwacht dit niet accepteert. Ik snap ook echt wel dat voetbal soms het bloed onder je nagels vandaan kan halen, maar alsnog vind ik dat een coach zich moet kunnen inhouden." Inmiddels vindt Velázquez dat zelf ook. De Spanjaard maakte al eerder excuses voor zijn gedragingen en deed dat vrijdagavond opnieuw.

Ik herken mijn fouten", zegt de oefenmeester van de Limburgse club bij EPSN. Ik ben enorm gelukkig in dit land en in deze competitie, maar ik heb spijt van dit voorval. Het was een frustrerend moment."

Lees ook: Kort lontje kan Velázquez fataal worden: "Yilmaz is het beu"

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen