Brood: "Winnen, anders heb ik een chagrijnige carnaval"

12 februari 2015, 15:40

Voor koploper NEC staat vrijdag in de Jupiler League een lastig potje op het programma. De ploeg uit Nijmegen gaat op bezoek bij subtopper FC Emmen, dat op de vijfde plaats van de ranglijst staat. Coach Ruud Brood hoopt, om meerdere redenen, dat zijn ploeg een goede prestatie levert in Emmen.

"Trainer Jopie Gall kennende spelen ze volle bak voluit", blikt Brood in gesprek met Omroep Gelderland vooruit op de competitiewedstrijd van komende vrijdag in Emmen. "Ongelooflijk dat hij niet mag blijven, volgens mij heeft FC Emmen het in jaren niet zo goed gedaan. Ze scoren veel, net als wij. Maar wij houden het veel beter dicht. We willen daar winnen, liefst op een mooie manier. Maar met 1-0 ben ik ook tevreden."

In Emmen ontbreekt middenvelder Gregor Breinburg nog bij NEC, hij sluit mogelijk volgende week aan. Na de wedstrijd in Drenthe gaat de selectie, inclusief coach Brood, de carnaval in. "De uitnodigingen stromen binnen. Uit het Bredase en uit het Limburgse. En uit Den Bosch. Maar laten we eerst maar eens even Emmen doen, want anders heb ik weer een hele chagrijnige carnaval en daar hou ik niet van", glimlacht Brood.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen