AZ haalt aanvaller (17) uit Trinidad en Tobago

20 februari 2015, 16:16

AZ heeft versterking gevonden op Trinidad en Tobago. De Alkmaarse club neemt aanvaller Levi Garcia (17) over van Central FC, dat uitkomt op het hoogste niveau van het land van de Soca Warriors. Garcia heeft een contract tot medio 2018 getekend bij AZ en meldt zich eind november, als hij 18 jaar is geworden, in Alkmaar.

"Ik ben heel blij met deze kans bij AZ", zegt Garcia op AZ.nl. "Nederland staat bekend als een goed land om je als talent te kunnen ontwikkelen. AZ is één van de clubs waar veel talenten een kans krijgen. Ik hoop me snel aan te passen aan het Europese voetbal, waarna ik belangrijk wil worden voor AZ. De komende maanden ga ik keihard aan het werk in Trinidad en Tobago, om zo in topvorm naar Alkmaar te komen."

"Levi Garcia is een interessante speler", reageerde directeur voetbalzaken Earnest Stewart. "Hij heeft veel snelheid, een goed inzicht en een krachtig schot in zijn linkervoet. Levi komt in november naar AZ, waar hij eerst rustig mag wennen aan onze cultuur en de manier van voetballen. We zien in hem dus vooral een belofte voor de toekomst."

AZ laat weten dat Garcia multifunctioneel is. De linkspoot kan in de aanval op beide vleugels uit de voeten en is ook inzetbaar als aanvallende middenvelder. AZ bekeek de jeugdinternational van Trinidad en Tobago vorige maand tijdens het Concacaf onder 20-toernooi, waar hij 'een goede indruk achterliet'.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen