Basel-coach: "We zijn nu beter dan in de heenwedstrijd"

9 maart 2015, 21:37

In de heenwedstrijd tegen FC Porto, in de achtste finale van de Champions League, werd FC Basel helemaal weggetikt. De Zwitsers hielden de Portugezen in eigen huis echter wel op een 1-1 gelijkspel, waardoor er nog altijd kans is om de laatste acht van het prestigieuze toernooi te bereiken. Coach Paulo Sousa gelooft erin.

De Portugese oefenmeester van Basel denkt dat Basel momenteel verder is dan tijdens de eerste ontmoeting met Porto. "We zijn flink gegroeid vanaf de winteronderbreking. We zijn beter dan tijdens de eerste wedstrijd tegen Porto. We hebben meer wedstrijden gespeeld en zijn beter geworden in het maken van keuzes. Dat is cruciaal", aldus de keuzeheer van de Zwitserse kampioen.

"We geloven erin dat we, in tegenstelling tot de heenwedstrijd, op balbezit kunnen spelen en kansen kunnen creëren. Daar werken we naartoe", vervolgt Sousa, die in het Estádio do Dragão van Porto niet kan beschikken over de geschorste verdediger Marek Suchy. Ivan Ivanov is al een tijdje geblesseerd en is daarom ook niet inzetbaar. Matías Delgado is wegens ziekte een vraagteken bij Basel.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen